René Gubbels

RENÉ GUBBELS

Eigenaar Vizio

Fysio- en Manueel therapeut

(BIG 29033733104)

 

Mijn naam is René Gubbels, ik ben getrouwd en heb 2 dochters, een kleindochter en een kleinzoon. Ik ben in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben direct hierna begonnen als leraar fysiotherapie in Duitsland. In 1984 ben ik tot 1986 mede-eigenaar geweest van sportschool Olympia in Eindhoven.

 

 

In 1986 ben ik in een praktijk voor fysiotherapie in Duitsland gaan werken omdat mijn hart toch meer bij dit vak lag. Tijdens mijn lange loopbaan in Duitsland heb ik me verder gespecialiseerd op orthopedisch, chirurgisch en neurologisch gebied. Begin jaren negentig heb ik me bij de firma Bosman nog kunnen bekwamen op het gebied van orthopedische hulpmiddelen (braces, korsetten, etc).

In 2006 ben ik bij fysiotherapie Ter Weel in dienst getreden en ben direct begonnen met de 3-jarige masteropleiding Manuele Therapie.

 

De laatste 10 jaar heb ik me als manueeltherapeut vooral gespecialiseerd in problematiek van het bekken (scheefstand/verwringing). Naar mijn idee een zeer belangrijke schakel in het lichaam en soms oorzaak van recidiverende klachten in rug/nek/heup/knie en enkel. Zo ben ik steeds meer uitgegroeid tot bekkenspecialist.

 

Mijn doel is de cliënt een totaal en persoonlijk behandelplan aan te bieden, dit in nauwe samenwerking met collega’s en andere disciplines, om zo een optimaal en snel behandelresultaat te kunnen bereiken.
Marian van den Hurk-Boerrigter

MARIAN VAN DEN HURK - BOERRIGTER

Fysiotherapeute 

(BIG 69033179404)

 

Mijn naam is Marian van den Hurk, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben in 1976 afgestudeerd als fysiotherapeute en sindsdien ook werkzaam.

 

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in het huidige Revalidatiecentrum Blixembosch. Ik heb hier bijna 10 jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan op allerlei gebied, waaronder neurologische fysiotherapie. Met name behandeling van patiënten met CVA , dwarslaesies en hartrevalidatie behoorde tot mijn taken.

 

Na een pauze van 3 jaar fulltime moeder zijn,  ben ik in Gezondheidscentrum Achtse Barrier gestart. In 2001 kreeg ik de kans om te wisselen naar Fysiotherapie Ter Weel in de wijk Blixembosch, de praktijk waar ik nu nog steeds met veel plezier werk onder de nieuwe naam Vizio.

 

Gedurende deze jaren heb ik me gespecialiseerd in de psychosomatische fysiotherapie (PSF). De mens achter de klacht heeft altijd mijn belangstelling gehad. Dit was een schot in de roos, het heeft mij een enorme verrijking gegeven, niet alleen als fysiotherapeute, maar ook als mens. PSF specialiseert zich in spanning en stressgerelateerde klachten en onverklaarbare pijn en vermoeidheid en is sinds 2005 een officiële specialisatie binnen de fysiotherapie.

 

Een andere specialisatie van mij is de behandeling van incontinentieklachten, een aandoening die nog vaak in de taboesfeer zit. Ik vind dit jammer, daar er met goede oefeningen veel te bereiken is. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Bij complexere problemen op dit gebied kan ik u doorverwijzen naar gespecialiseerde centra.

 

Mocht u zich herkennen in bovengenoemde problematiek kunt u altijd een afspraak met mij maken. Ik neem graag de tijd voor u.

 TRISTAN TULEN

Fysiotherapeut

(BIG 89923539204)

 

Mijn naam is Tristan Tulen en heb in september 2017 de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. In december 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Vizio in Eindhoven.  

 

Ik werk graag met mensen en vind het een uitdaging om hen te motiveren voorgenomen beweegdoelen te bereiken. Het is mijn streven om het herstelproces van mensen te optimaliseren en bij te dragen aan de ontwikkeling van een gezonde en actieve leefstijl. Ieder persoon is uniek en zit anders in elkaar, dit vereist dan ook een persoonsgerichte aanpak op maat. Bij Vizio heeft persoonlijke aandacht hoge prioriteit en dat spreekt me heel erg aan.

 

Zelf ben ik fanatiek sporter en maak deel uit van het Nederlandse schermteam. Ik heb ervaring met het begeleiden van sporters op alle niveaus. Als degenschermer wil ik me blijven ontwikkelen en een zo hoog mogelijk level bereiken. Dat wil ik ook als fysiotherapeut. Goede zorg betekent voor mij meegaan met de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ik wil mijn kennis blijven verdiepen en ben van plan om de master manuele therapie te gaan volgen. 

 

Eind september 2022 heb ik de A-status van het NOC*NSF gekregen. Dit betekent dat ik me momenteel volledig op het schermen richt, om in 2024 Nederland te kunnen vertegenwoordigen op de Olympische Spelen. Daarom heb ik op dit moment geen vaste werkdagen op de praktijk, maar val ik af en toe in, als één van de collega's afwezig is. 

 MIRANDA SEP

Fysiotherapeute

(BIG 49034997004)

 

Mijn naam is Miranda Sep, woon samen en heb geen kinderen. In 1990 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute in Breda en heb eerst een aantal jaren als waarnemend fysiotherapeute gewerkt in diverse praktijken, waaronder bij Fysiotherapie Ter Weel in Eindhoven. 

In 1999 kreeg ik een vaste baan aangeboden bij een fysiotherapiepraktijk in Tilburg en heb daar tot begin 2021 met veel plezier gewerkt. Omdat deze praktijk echter de afgelopen jaren enorm gegroeid is, miste ik het persoonlijke contact en de korte lijntjes met collega’s.

Bij Vizio heb ik dit weer terug gevonden en begeleid ik enthousiast  mensen met allerlei lichamelijke klachten naar hun herstel. Omdat ik het belangrijk vind dat u optimaal gemotiveerd blijft om aan uw herstel te werken, probeer ik in normale termen uit te leggen waardoor uw klachten veroorzaakt worden en wat we er samen aan kunnen doen.

 

In de loop der jaren heb ik diverse nascholingen gevolgd en mij gespecialiseerd in bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, lage rugklachten, klachten van het gebied tussen de schouderbladen (eventueel doortrekkend naar de ribben/borstkas) en nekklachten (met of zonder hoofdpijn).

Tevens heb ik de opleiding osteopathie gevolgd en succesvol afgerond. Naast mijn carrière als fysiotherapeute heb ik hier 15 jaar in gewerkt, maar inmiddels heb ik besloten al mijn aandacht en energie weer op fysiotherapie te richten. Tijdens de opleiding osteopathie heb ik het toepassen van manuele technieken zorgvuldig leren uitoefenen en is dit het enige van deze opleiding wat ik tijdens mijn werk nog gebruik, indien noodzakelijk voor herstel van de klachten.

Voor verdere informatie zie onder Manipulaties I.A.O.  

 ERIK ROOYAKKERS

Fysiotherapeut

(BIG 59034866404)

 

Mijn naam is Erik Rooyakkers, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een dochter en een zoon. Ik ben in 1991 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Eindhoven. Na mijn militaire dienstplicht ben ik in 1992 voor 2 dagen gaan werken in een fysiotherapiepraktijk in Vlijmen. Daarnaast veel waarnemingen gedaan met als doel fulltime te gaan werken. In 1995 ben ik, naast mijn werk in Vlijmen, 3 dagen in een fysiotherapiepraktijk in Tilburg gaan werken.

 

Door de jaren heen heb ik verschillende nascholingen en cursussen gedaan. Uiteindelijk heb ik mij gespecialiseerd in McKenzie therapie en heb in 1997 mijn credential diploma behaald.

De officiële benaming voor McKenzie therapie is Mechanische Diagnose Therapie (MDT). Het is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van fysiotherapie en is een onderzoek- en behandelmethode die gebruikt maakt van gerichte specifieke oefeningen, die je zelfstandig kunt blijven doen. Indien nodig wordt dit ondersteund door manuele, mobilisatie-      technieken. 

 

In Vlijmen werk ik 's ochtends in de praktijk en 's middags in de lokale sportschool, waar ik gebruik kan maken van alle sportfaciliteiten. Dit heeft mijn interesse in trainen en specifieke oefentherapie aangewak-   

kerd. De laatste jaren ben ik in Tilburg als fysiotherapeut onderdeel geweest van een multidisciplinair revalidatieteam. Ook hier was trainen een belangrijk onderdeel van de behandeling.

 

Mijn voorkeur gaat echter nog steeds uit naar het één-op-één contact met de patiënt, direct en persoonlijk. Als McKenzie therapeut zie ik vooral mensen met nek- en lage rugklachten. Ik zie uw klacht als een puzzel die ik graag samen met u oplos. Of het nu gaat om een hernia, spit, (nek)klachten na een ongeval of ischias, ik wil u graag weer in beweging krijgen.

Maar ook bij een sportblessure of klachten aan schouder, heup en/of knie, ga ik graag deze uitdaging aan. 

 

 Anne-marie Mommers-Melters

ANNE-MARIE MOMMERS- MELTERS

Office Manager

 

Mijn naam is Anne-Marie Mommers, getrouwd en moeder van 3 zonen en 1 kleindochter. 

Na bijna 15 jaar met veel plezier als praktijksecretaresse voor Fysio- en Manuele Therapie Ter Weel te hebben gewerkt, ben ik vanaf 1 september 2017 als Office Manager verder gegaan. 

 

De patiëntenadministratie, boekhouding en declaraties zijn een onderdeel van mijn werkzaamheden. Mocht u vragen hebben over uw declaratie, rekening of uw verzekering dan kunt u mij altijd bellen of mailen. Op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend ben ik bereikbaar.