René Gubbels

RENÉ GUBBELS

MEDE EIGENAAR VIZIO

(BIG 29033733104)

 

Mijn naam is René Gubbels, ik ben getrouwd en heb 2 dochters, een kleindochter en een kleinzoon. Ik ben in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben direct hierna begonnen als leraar fysiotherapie in Duitsland. In 1984 ben ik tot 1986 mede-eigenaar geweest van sportschool Olympia in Eindhoven.

 

 

In 1986 ben ik in een praktijk voor fysiotherapie in Duitsland gaan werken omdat mijn hart toch meer bij dit vak lag. Tijdens mijn lange loopbaan in Duitsland heb ik me verder gespecialiseerd op orthopedisch, chirurgisch en neurologisch gebied. Begin jaren negentig heb ik me bij de firma Bosman nog kunnen bekwamen op het gebied van orthopedische hulpmiddelen (braces, korsetten, etc).

In 2006 ben ik bij fysiotherapie Ter Weel in dienst getreden en ben direct begonnen met de 3-jarige masteropleiding Manuele Therapie.

 

De laatste 5 jaren heb ik me als manueeltherapeut vooral gespecialiseerd in problematiek van het bekken (scheefstand/verwringing). Naar mijn idee een zeer belangrijke schakel in het lichaam en soms oorzaak van recidiverende klachten in rug/nek/heup/knie en enkel. Zo ben ik steeds meer uitgegroeid tot bekkenspecialist.

 

Mijn doel is de cliënt een totaal en persoonlijk behandelplan aan te bieden, dit in nauwe samenwerking met collega’s en andere disciplines, om zo een optimaal en snel behandelresultaat te kunnen bereiken.Marije Koek-van Popta

MARIJE KOEK -

VAN POPTA

MEDE EIGENARESSE VIZIO

(BIG 19048902404)

 

Mijn naam is Marije Koek-van Popta, getrouwd en moeder van twee zonen.

Ik ben afgestudeerd als Fysiotherapeut in 1998 te Groningen, en in 2006 als Manueeltherapeut.

 

Na mijn afstuderen ben ik meerdere jaren werkzaam geweest in praktijken in de eerste lijn. Daarna ben ik ruim 6 jaar werkzaam geweest in Rijndam Revalidatie Centrum te Rotterdam. Hier heb ik veel ervaring op gedaan met post-operatieve revalidatie en training, en neurologische en orthopedische aandoeningen.

 

In 2010 ben ik, na 3 jaar in Amerika te hebben gewoond, in dienst getreden bij Praktijk Ter Weel als manueeltherapeut. In 2015 heb ik mijn Master Manuele Therapie behaald.

 Marian van den Hurk-Boerrigter

MARIAN VAN DEN HURK - BOERRIGTER

Fysiotherapeute 

(BIG 69033179404)

 

Mijn naam is Marian van den Hurk, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben in 1976 afgestudeerd als fysiotherapeute en sindsdien ook werkzaam.

 

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in het huidige Revalidatiecentrum Blixembosch. Ik heb hier bijna 10 jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan op allerlei gebied, waaronder neurologische fysiotherapie. Met name behandeling van patiënten met CVA , dwarslaesies en hartrevalidatie behoorde tot mijn taken.

 

Na een pauze van 3 jaar fulltime moeder zijn,  ben ik in Gezondheidscentrum Achtse Barrier gestart. In 2001 kreeg ik de kans om te wisselen naar Fysiotherapie Ter Weel in de wijk Blixembosch, de praktijk waar ik nu nog steeds met veel plezier werk onder de nieuwe naam Vizio.

 

Gedurende deze jaren heb ik me gespecialiseerd in de psychosomatische fysiotherapie (PSF). De mens achter de klacht heeft altijd mijn belangstelling gehad. Dit was een schot in de roos, het heeft mij een enorme verrijking gegeven, niet alleen als fysiotherapeute, maar ook als mens. PSF specialiseert zich in spanning en stressgerelateerde klachten en onverklaarbare pijn en vermoeidheid en is sinds 2005 een officiële specialisatie binnen de fysiotherapie.

 

Een andere specialisatie van mij is de behandeling van incontinentieklachten, een aandoening die nog vaak in de taboesfeer zit. Ik vind dit jammer, daar er met goede oefeningen veel te bereiken is. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Bij complexere problemen op dit gebied kan ik u doorverwijzen naar gespecialiseerde centra.

 

Mocht u zich herkennen in bovengenoemde problematiek kunt u altijd een afspraak met mij maken. Ik neem graag de tijd voor u.

 TRISTAN TULEN

Fysiotherapeut

(BIG 89923539204)

 

Mijn naam is Tristan Tulen en heb in september 2017 de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. In december 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Vizio in Eindhoven. Ik werk op vaste dagen in de praktijk, namelijk op maandag, woensdag en vrijdag. 

 

Ik werk graag met mensen en vind het een uitdaging om hen te motiveren voorgenomen beweegdoelen te bereiken. Het is mijn streven om het herstelproces van mensen te optimaliseren en bij te dragen aan de ontwikkeling van een gezonde en actieve leefstijl. Ieder persoon is uniek en zit anders in elkaar, dit vereist dan ook een persoonsgerichte aanpak op maat. Bij Vizio heeft persoonlijke aandacht hoge prioriteit en dat spreekt me heel erg aan.

 

Zelf ben ik fanatiek sporter en maak deel uit van het Nederlandse schermteam. Ik heb ervaring met het begeleiden van sporters op alle niveaus. Als degenschermer wil ik me blijven ontwikkelen en een zo hoog mogelijk level bereiken. Dat wil ik ook als fysiotherapeut. Goede zorg betekent voor mij meegaan met de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ik wil mijn kennis blijven verdiepen en ben van plan om de master manuele therapie te gaan volgen.

 

 


YVONNE VERMEULEN-VAN DAAL

Fysio- en Manueel Therapeute

(BIG 09065670604)

 

 

Mijn naam is Yvonne Vermeulen-van Daal, getrouwd met Jaap en ik ben de trotse moeder van een zoon en twee dochters. Ik ben in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2010 als manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort.

 

In de jaren na mijn afstuderen als manueel therapeut heb ik verschillende scholingen gevolgd, met name gericht op de behandeling van de nek, hoofdpijn en duizeligheid. Deze kennis heb ik toe mogen passen in verschillende praktijken in de eerste lijn. In de periode 2017-2020 ben ik werkzaam geweest bij het handencentrum waardoor ik ook een brede kennis ontwikkeld heb over de hand en pols. 

 

Ik vind het erg interessant om verder te kijken dan enkel de regio waar klachten zich manifesteren en om ook de mens achter de klacht te onderzoeken. Vanuit de visie van holistisch werken ben ik in januari 2020 begonnen met de Physis Academy jaaropleiding waar de 6 domeinen Bewegen, Ademhaling, Stress, Immuunsysteem, Slaap en Voeding in kaart gebracht worden om op deze manier mijn patiënten zo compleet mogelijk te kunnen benaderen.

 

 

 

 

EXPERTISES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

        EXPERTISES

 

 Anne-marie Mommers-Melters

ANNE-MARIE MOMMERS- MELTERS

Praktijkmanager 

 

Mijn naam is Anne-Marie Mommers, getrouwd en moeder van 3 zonen. 

Na bijna 15 jaar met veel plezier als praktijksecretaresse voor Fysio- en Manuele Therapie Ter Weel te hebben gewerkt, ben ik vanaf september 2017 verder gegaan als praktijkmanager van Fysio- en Manuele Therapie VIZIO. Het volgen van een cursus praktijkmanagement heeft me veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven, die ik graag samen met dit team ten uitvoer wil brengen voor VIZIO. 

 

De patiëntenadministratie, boekhouding en declaraties zijn een onderdeel van mijn werkzaamheden. Mocht u vragen hebben over uw declaratie, rekening of uw verzekering dan kunt u mij altijd bellen of mailen. Alle ochtenden, behalve op woensdag, ben ik bereikbaar.