20. november 2020
Met ingang van 1 januari 2021 zijn wij op zoek naar een: ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT m/v met specialisatie, bij voorkeur manuele therapie Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiast gedreven fysiotherapeut, met specialisatie, bij voorkeur manuele therapie. Dagen en tijden in onderling overleg. Waar moet je aan voldoen? - Afgeronde opleiding Fysiotherapie - Specialisatie (i.g.v. Manuele Therapie SOMT of 3e jaars student) - Ingeschreven in BIG register - Bij voorkeur bekend zijn met Intramed -...
06. oktober 2020
Momenteel is onze collega Marian van den Hurk voor langere tijd afwezig. Zij wordt waargenomen door Monique Jacobs, algemeen fysiotherapeute. Monique heeft al vaker op onze praktijk waargenomen en is inmiddels een vertrouwd gezicht.
12. juni 2020
In de afgelopen weken hebben we bij wijze van proef het gebruik van MijnZorgApp getest. Met deze app kunnen we o.a. huiswerkoefeningen doorsturen en waren ook uw afspraken inzichtelijk. We hebben echter besloten hier niet mee verder te gaan en te stoppen met het gebruik van de MijnZorgApp. De huiswerkoefeningen zullen vanaf heden niet meer via deze app toegankelijk zijn. We kunnen deze oefeningen wel via de mail naar u toesturen. Mocht dit wenselijk zijn, geef het aan bij uw behandelend...
14. april 2020
Ook in 2019 hebben we, zoals de zorgverzekeraars van ons verwachten, onder de patiënten weer een kwaliteitsonderzoek gehouden. Wij bedanken iedereen die deze enquête heeft ingevuld en zijn wederom trots op het resultaat.
23. januari 2020
Vanaf 1 februari a.s. verwelkomen we Yvonne in ons team. Zij is fysio- en manueeltherapeut. Binnenkort zal zij zich op deze website verder voorstellen.
23. januari 2020
Na ruim 9 jaar hier op de praktijk aan de Ouverture te hebben gewerkt, gaat Marije vanaf 1 maart a.s. onze praktijk verlaten. Wij vinden het jammer, maar wensen haar heel veel succes met haar nieuwe job!
16. augustus 2019
In het weekend van 16, 17 en 18 augustus werd in onze wijk weer het Familiespektakel Blixembosch georganiseerd. Om dit mooie initiatief te ondersteunen hebben we dit jaar, tijdens de zeskamp op zaterdag, een spel geadopteerd. Ondanks het niet zo mooie weer, maar met de inzet van vele vrijwilligers was het een geslaagd evenement!
07. mei 2019
Wij feliciteren onze collega Tristan met het behalen van een bronzen medaille bij de Grand Prix schermen in Cali, Colombia.
29. maart 2019
Zoals de zorgverzekeraars van ons verwachten hebben we ook in 2018 een kwaliteitsonderzoek uitgezet onder onze patiënten. Met een 9,1 als Algemene beoordeling zijn wij wederom trots op het resultaat met het daarbij behorende certificaat. Veel dank aan alle patiënten die de tijd en moeite hebben genomen om mee te doen aan dit onderzoek!
27. februari 2019
Evenals vorig jaar bieden wij de mogelijkheid voor een behandeling tegen hooikoorts aan. Door het mooie weer in februari iets vroeger dan normaal, want zodra de lente in de lucht zit betekent dat weer veel rond dwarrelende pollen. Deze pollen zorgen bij 15 tot 20% van de Nederlanders voor hooikoortsklachten, zoals loopneuzen, niesbuien, jeuk en rode ogen. Deze klachten zijn hinderlijk en erg vervelend. Tegenwoordig is er echter een methode om deze klachten tegen te gaan, namelijk met Medical...

Meer weergeven