23. april 2021
De afgelopen weken is het erg druk op de praktijk. Vanaf 9 maart jl. hebben we Lilian Peters in kunnen zetten ter extra ondersteuning voor manuele therapie. Wij kunnen nog tot eind mei gebruik maken van haar diensten.
23. april 2021
Op 1 mei a.s. verwelkomen we Miranda Sep in ons team. Miranda is algemeen fysiotherapeut en voor sommigen misschien een bekend gezicht, daar ze vroeger ten tijde van Fysiotherapie Ter Weel als waarnemer werkzaam was. Tevens heeft ze hier in het verleden praktijkruimte gehuurd voor osteopathie. Zij zal werkzaam zijn op dinsdag en vrijdag. Op donderdag alleen in de ochtend. Onder het kopje Team Vizio stelt zij zich verder aan u voor.
23. april 2021
Op 1 mei nemen we afscheid van Monique Jacobs. Zij heeft de afgelopen periode waargenomen voor Marian van den Hurk. Wij danken haar voor haar inzet, flexibiliteit en zullen haar vast nog wel eens terugzien.
02. april 2021
Kwaliteitsonderzoek 2020
Ondanks dat ook wij vorig jaar een aantal weken de praktijk moesten sluiten, hebben we wederom een mooie waardering gekregen van onze patiënten. Wij danken alle patiënten die deel hebben genomen aan het kwaliteitsonderzoek, uitgezet namens de zorgverzekeraars. Met een 9,3 als Algemene Beoordeling zijn wij trots op het resultaat!
18. maart 2021
M.i.v. 9 maart jl. is Lilian Peters ons team komen versterken. Lilian is manueel therapeut en komt ons ondersteunen in deze drukke tijden.
12. februari 2021
Wij zoeken een Manueel therapeut m/v Gemiddeld 16-24 uur per week, maar zeker mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime met uitzicht op een vaste aanstelling. WIE WIJ ZIJN * Onze praktijk VIZIO is gevestigd in een aantrekkelijke woonwijk in Eindhoven Noord * We zijn al ruim 18 jaar actief en zijn trots op een hoge klantwaardering: 9,4 * We werken voor een omvangrijke patiëntengroep, heel divers * Je wordt lid van een klein team, we hebben allemaal hart voor onze patiënt WIJ BIEDEN * Bij...
14. december 2020
N.a.v. de zojuist gehouden toespraak door premier Rutte, kunnen wij u berichten dat fysiotherapiepraktijken niet gesloten zullen worden. Uw geplande afspraak zal dus gewoon doorgaan met de nog steeds geldende aangepaste huisregels.
14. december 2020
M.i.v. 1 januari 2021 gaat Yvonne Vermeulen, fysio- en manueel therapeut, onze praktijk helaas alweer verlaten. Zij gaat op een praktijk dichter bij huis werken. We vinden het jammer, maar danken haar voor haar inzet en enthousiasme. We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe job! Intussen zijn wij druk bezig met het vinden van een geschikte nieuwe collega. We houden u op de hoogte!
04. december 2020
Fysiotherapie 2021
06. oktober 2020
Momenteel is onze collega Marian van den Hurk voor langere tijd afwezig. Zij wordt waargenomen door Monique Jacobs, algemeen fysiotherapeute. Monique heeft al vaker op onze praktijk waargenomen en is inmiddels een vertrouwd gezicht.

Meer weergeven