12. februari 2021
Fysiotherapeut m/v Gemiddeld 16-24 uur per week, maar zeker mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij zijn dringend op zoek naar een algemeen fysiotherapeut voor uitbreiding van ons team. Werktijden en uren altijd in overleg, marktconform salaris. · Heb jij een afgeronde opleiding fysiotherapie? · Ben je ingeschreven in het BIG register? · Ben je bekend met Intramed? · Beheers je de Engelse taal in woord? · Maar heb je vooral plezier in je werk...
12. februari 2021
Manueel therapeut m/v Gemiddeld 16-24 uur per week, maar zeker mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij zijn dringend op zoek naar een manueel therapeut voor uitbreiding van ons team. Werktijden en uren altijd in overleg, marktconform salaris. · Heb jij een afgeronde opleiding fysiotherapie en ben je momenteel bezig met de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT? · Ben je ingeschreven in het BIG register? · Ben je bekend met Intramed? · Beheers je...
14. december 2020
N.a.v. de zojuist gehouden toespraak door premier Rutte, kunnen wij u berichten dat fysiotherapiepraktijken niet gesloten zullen worden. Uw geplande afspraak zal dus gewoon doorgaan met de nog steeds geldende aangepaste huisregels.
14. december 2020
M.i.v. 1 januari 2021 gaat Yvonne Vermeulen, fysio- en manueel therapeut, onze praktijk helaas alweer verlaten. Zij gaat op een praktijk dichter bij huis werken. We vinden het jammer, maar danken haar voor haar inzet en enthousiasme. We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe job! Intussen zijn wij druk bezig met het vinden van een geschikte nieuwe collega. We houden u op de hoogte!
04. december 2020
Fysiotherapie 2021
06. oktober 2020
Momenteel is onze collega Marian van den Hurk voor langere tijd afwezig. Zij wordt waargenomen door Monique Jacobs, algemeen fysiotherapeute. Monique heeft al vaker op onze praktijk waargenomen en is inmiddels een vertrouwd gezicht.
12. juni 2020
In de afgelopen weken hebben we bij wijze van proef het gebruik van MijnZorgApp getest. Met deze app kunnen we o.a. huiswerkoefeningen doorsturen en waren ook uw afspraken inzichtelijk. We hebben echter besloten hier niet mee verder te gaan en te stoppen met het gebruik van de MijnZorgApp. De huiswerkoefeningen zullen vanaf heden niet meer via deze app toegankelijk zijn. We kunnen deze oefeningen wel via de mail naar u toesturen. Mocht dit wenselijk zijn, geef het aan bij uw behandelend...
14. april 2020
Ook in 2019 hebben we, zoals de zorgverzekeraars van ons verwachten, onder de patiënten weer een kwaliteitsonderzoek gehouden. Wij bedanken iedereen die deze enquête heeft ingevuld en zijn wederom trots op het resultaat.
16. augustus 2019
In het weekend van 16, 17 en 18 augustus werd in onze wijk weer het Familiespektakel Blixembosch georganiseerd. Om dit mooie initiatief te ondersteunen hebben we dit jaar, tijdens de zeskamp op zaterdag, een spel geadopteerd. Ondanks het niet zo mooie weer, maar met de inzet van vele vrijwilligers was het een geslaagd evenement!
07. mei 2019
Wij feliciteren onze collega Tristan met het behalen van een bronzen medaille bij de Grand Prix schermen in Cali, Colombia.

Meer weergeven