06. november 2018
Manueel therapeut M/V
01. september 2018
Vandaag 1 september 2018 is het alweer 1 jaar geleden dat Marije en René de praktijk hebben overgenomen. Het jaar is omgevlogen, maar er is dan ook veel gebeurd. Een nieuwe naam met daarbij een nieuw logo, een nieuwe huisstijl met nieuwe kleuren en een ander interieur. Ook is ons team het afgelopen jaar uitgebreid met Tristan als fysiotherapeut en Miranda als waarneemster voor fysio- en manuele therapie. Onveranderd is echter onze totale visie op uw klacht en de aandacht voor u als cliënt....
31. juli 2018
Vanaf 2 augustus 2018 start Miranda de Crom als waarnemer op onze praktijk. Zij is Fysio- en Manueel Therapeute en zal tijdens vakanties en of afwezigheid van één van de medewerkers invallen.
06. april 2018
In 2017 hebben wij onder onze patiënten een kwaliteitsonderzoek uitgezet. Deze week hebben we het certificaat met de uitkomst van deze enquête ontvangen. Wij zijn trots op dit resultaat en bedanken hierbij alle patiënten die de tijd en moeite hebben genomen om de enquête voor ons in te vullen!
23. maart 2018
De lente en zomer zijn weer in aantocht. Beide jaargetijden betekenen ook weer veel rond dwarrelende pollen, wat bij 15 tot 20% van de Nederlanders voor hooikoortsklachten zorgt. Loopneuzen, niesbuien, jeuk en rode ogen zijn hinderlijk en erg vervelend. Tegenwoordig is er echter een methode om deze klachten tegen te gaan, namelijk met Medical tape. Dit is de gekleurde tape die we ook vaak bij topsporters zien. Deze tape is gemaakt van dicht op elkaar geweven elastische katoen. Door het...
27. februari 2018
Op vrijdag 23 februari jl. hebben Marian, Marije en René weer deelgenomen aan de BHV herhalingstraining, (BedrijfsHulpVerlener). Hiermee zijn de BHV-passen weer verlengd.
29. januari 2018
Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om op de website uw afspraak, middels een inlogcode te verzetten. U kunt uw afspraak telefonisch via 040-2426706 wijzigen of (per voorkeur) een mail sturen naar info@fysiotherapie-vizio.nl.
18. januari 2018
Nieuwe richtlijn artrose heup en knie