23. mei 2023
Podiumplaatsen voor Tristan
In het weekend van 20-21 mei 2023 heeft Tristan brons behaald op de wereldbeker in Istanbul. De dag erna wist het degenteam, met Tristan en broer Rafaël Tulen, David van Nunen en Ruben Derksen de finale van het equipetoernooi te bereiken. In hun pad naar de finale versloegen ze onder andere Frankrijk, Oekraïne en Korea. Dit was de eerste medaille voor een Nederlands team op een wereldbeker toernooi.
28. maart 2023
Kwaliteitsonderzoek 2022
De resultaten van het kwaliteitsonderzoek over 2022 zijn bekend. 168 patiënten hebben het afgelopen jaar de tijd en moeite genomen om deze enquête over onze praktijk in te vullen. Wij danken hen daarvoor hartelijk en zijn weer heel trots op het resultaat met een 9,4 als algemene beoordeling!
02. februari 2023
Per direct zoeken wij een Fysio/Manueel therapeut · Onze praktijk is gevestigd in een aantrekkelijke woonwijk in Eindhoven Noord · We zijn al 20 jaar actief en zijn trots op onze hoge klantwaardering; 9,4 · We werken voor een omvangrijke patiëntengroep, heel divers · Je komt in een gezellig team van 6 en hebben allemaal hart voor onze patiënten Wij bieden: · Bij aanvang een dienstverband van 12-16 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding · Zo snel mogelijk een vast contract ·...
12. januari 2023
Evenals vorige jaren bieden wij de mogelijkheid voor een behandeling tegen hooikoorts aan. Door de tot nu toe zachte winter dwarrelen er weer veel pollen in de lucht. Deze pollen zorgen bij 15 tot 20% van de Nederlanders voor hooikoortsklachten, zoals loopneuzen, niesbuien, jeuk en rode ogen. Deze klachten zijn hinderlijk en erg vervelend. Tegenwoordig is er echter een methode om deze klachten tegen te gaan, namelijk met Medical Tape. Dit is de gekleurde tape die we ook vaak bij topsporters...
01. september 2022
Eind september nemen we tijdelijk afscheid van onze collega Tristan. Tristan is naast fysiotherapeut ook professioneel schermer en heeft onlangs van het NOC*NSF de A-status gekregen. Dit betekent dat hij zich voltijds als schermer gaat inzetten om o.a. in 2024 Nederland te vertegenwoordigen bij de Olympische Spelen. Daarom is hij genoodzaakt tijdelijk zijn werkzaamheden als fysiotherapeut op onze praktijk te stoppen en zal hij alleen tijdens vakanties van collega's af en toe invallen als...
20. juni 2022
Tristan Zilver op EK
Onze collega Tristan heeft afgelopen zondag, 19 juni, de zilveren medaille gewonnen bij de Europese Kampioenschappen in de Turkse badplaats Antalya. Een ongelofelijke knappe prestatie, waar wij, samen met hem, trots op zijn!
03. januari 2022
Het LDF is een initiatief van de beroepsgroep van fysiotherapeuten, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). In de LDF worden behandelgegevens (data) verzameld. Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Uw fysiotherapeut kan via een LDF Dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hiervan leren. Wij werken met elektronische patiëntendossiers. In...
16. augustus 2019
In het weekend van 16, 17 en 18 augustus werd in onze wijk weer het Familiespektakel Blixembosch georganiseerd. Om dit mooie initiatief te ondersteunen hebben we dit jaar, tijdens de zeskamp op zaterdag, een spel geadopteerd. Ondanks het niet zo mooie weer, maar met de inzet van vele vrijwilligers was het een geslaagd evenement!
07. mei 2019
Wij feliciteren onze collega Tristan met het behalen van een bronzen medaille bij de Grand Prix schermen in Cali, Colombia.
29. januari 2018
Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om uw afspraak via de website, middels een inlogcode, te verzetten. U kunt uw afspraak telefonisch via 040-2426706 wijzigen. Maar u kunt ook een email sturen naar info@fysiotherapie-vizio.nl of stuur een WhatsApp bericht naar het mobiele nummer 06-11215585.