24. maart 2022
Kwaliteitsonderzoek 2021
Certificaat Qualiview 2021
03. januari 2022
Het LDF is een initiatief van de beroepsgroep van fysiotherapeuten, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). In de LDF worden behandelgegevens (data) verzameld. Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Uw fysiotherapeut kan via een LDF Dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hiervan leren. Wij werken met elektronische patiëntendossiers. In...
20. december 2021
Fysiotherapie praktijken vallen onder medische contactberoepen en mogen daarom tijdens deze nieuwe lockdown die is ingegaan op zondag 19 december jl. geopend blijven.
20. december 2021
Evenals in 2021 hebben we voor 2022 contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten en deze is toereikend, dan declareren wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.
05. augustus 2021
Vanaf 17 augustus is Marian van den Hurk, algemeen fysiotherapeut, weer terug na een jaar afwezig te zijn geweest. Wij zijn erg blij dat ze ons team weer komt versterken. Ze zal op dinsdagochtend en donderdagmiddag werkzaam zijn.
23. april 2021
Op 1 mei a.s. verwelkomen we Miranda Sep in ons team. Miranda is algemeen fysiotherapeut en voor sommigen misschien een bekend gezicht, daar ze vroeger ten tijde van Fysiotherapie Ter Weel als waarnemer werkzaam was. Tevens heeft ze hier in het verleden praktijkruimte gehuurd voor osteopathie. Zij zal werkzaam zijn op dinsdag en vrijdag. Op donderdag alleen in de ochtend. Onder het kopje Team Vizio stelt zij zich verder aan u voor.
14. december 2020
N.a.v. de zojuist gehouden toespraak door premier Rutte, kunnen wij u berichten dat fysiotherapiepraktijken niet gesloten zullen worden. Uw geplande afspraak zal dus gewoon doorgaan met de nog steeds geldende aangepaste huisregels.
16. augustus 2019
In het weekend van 16, 17 en 18 augustus werd in onze wijk weer het Familiespektakel Blixembosch georganiseerd. Om dit mooie initiatief te ondersteunen hebben we dit jaar, tijdens de zeskamp op zaterdag, een spel geadopteerd. Ondanks het niet zo mooie weer, maar met de inzet van vele vrijwilligers was het een geslaagd evenement!
07. mei 2019
Wij feliciteren onze collega Tristan met het behalen van een bronzen medaille bij de Grand Prix schermen in Cali, Colombia.
27. februari 2019
Evenals vorig jaar bieden wij de mogelijkheid voor een behandeling tegen hooikoorts aan. Door het mooie weer in februari iets vroeger dan normaal, want zodra de lente in de lucht zit betekent dat weer veel rond dwarrelende pollen. Deze pollen zorgen bij 15 tot 20% van de Nederlanders voor hooikoortsklachten, zoals loopneuzen, niesbuien, jeuk en rode ogen. Deze klachten zijn hinderlijk en erg vervelend. Tegenwoordig is er echter een methode om deze klachten tegen te gaan, namelijk met Medical...

Meer weergeven