05. augustus 2021
Vanaf 17 augustus is Marian van den Hurk, algemeen fysiotherapeut, weer terug na een jaar afwezig te zijn geweest. Wij zijn erg blij dat ze ons team weer komt versterken. Ze zal op dinsdagochtend en donderdagmiddag werkzaam zijn.
23. april 2021
Op 1 mei a.s. verwelkomen we Miranda Sep in ons team. Miranda is algemeen fysiotherapeut en voor sommigen misschien een bekend gezicht, daar ze vroeger ten tijde van Fysiotherapie Ter Weel als waarnemer werkzaam was. Tevens heeft ze hier in het verleden praktijkruimte gehuurd voor osteopathie. Zij zal werkzaam zijn op dinsdag en vrijdag. Op donderdag alleen in de ochtend. Onder het kopje Team Vizio stelt zij zich verder aan u voor.
02. april 2021
Kwaliteitsonderzoek 2020
Ondanks dat ook wij vorig jaar een aantal weken de praktijk moesten sluiten, hebben we wederom een mooie waardering gekregen van onze patiënten. Wij danken alle patiënten die deel hebben genomen aan het kwaliteitsonderzoek, uitgezet namens de zorgverzekeraars. Met een 9,3 als Algemene Beoordeling zijn wij trots op het resultaat!
12. februari 2021
Wij zoeken een Manueel therapeut m/v Gemiddeld 16-24 uur per week, maar zeker mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime met uitzicht op een vaste aanstelling. WIE WIJ ZIJN * Onze praktijk VIZIO is gevestigd in een aantrekkelijke woonwijk in Eindhoven Noord * We zijn al ruim 18 jaar actief en zijn trots op een hoge klantwaardering: 9,4 * We werken voor een omvangrijke patiëntengroep, heel divers * Je wordt lid van een klein team, we hebben allemaal hart voor onze patiënt WIJ BIEDEN * Bij...
14. december 2020
N.a.v. de zojuist gehouden toespraak door premier Rutte, kunnen wij u berichten dat fysiotherapiepraktijken niet gesloten zullen worden. Uw geplande afspraak zal dus gewoon doorgaan met de nog steeds geldende aangepaste huisregels.
14. december 2020
M.i.v. 1 januari 2021 gaat Yvonne Vermeulen, fysio- en manueel therapeut, onze praktijk helaas alweer verlaten. Zij gaat op een praktijk dichter bij huis werken. We vinden het jammer, maar danken haar voor haar inzet en enthousiasme. We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe job! Intussen zijn wij druk bezig met het vinden van een geschikte nieuwe collega. We houden u op de hoogte!
04. december 2020
Fysiotherapie 2021
12. juni 2020
In de afgelopen weken hebben we bij wijze van proef het gebruik van MijnZorgApp getest. Met deze app kunnen we o.a. huiswerkoefeningen doorsturen en waren ook uw afspraken inzichtelijk. We hebben echter besloten hier niet mee verder te gaan en te stoppen met het gebruik van de MijnZorgApp. De huiswerkoefeningen zullen vanaf heden niet meer via deze app toegankelijk zijn. We kunnen deze oefeningen wel via de mail naar u toesturen. Mocht dit wenselijk zijn, geef het aan bij uw behandelend...
16. augustus 2019
In het weekend van 16, 17 en 18 augustus werd in onze wijk weer het Familiespektakel Blixembosch georganiseerd. Om dit mooie initiatief te ondersteunen hebben we dit jaar, tijdens de zeskamp op zaterdag, een spel geadopteerd. Ondanks het niet zo mooie weer, maar met de inzet van vele vrijwilligers was het een geslaagd evenement!
07. mei 2019
Wij feliciteren onze collega Tristan met het behalen van een bronzen medaille bij de Grand Prix schermen in Cali, Colombia.

Meer weergeven