23. januari 2020
Vanaf 1 februari a.s. verwelkomen we Yvonne in ons team. Zij is fysio- en manueeltherapeut. Binnenkort zal zij zich op deze website verder voorstellen.
23. januari 2020
Na ruim 9 jaar hier op de praktijk aan de Ouverture te hebben gewerkt, gaat Marije vanaf 1 maart a.s. onze praktijk verlaten. Wij vinden het jammer, maar wensen haar heel veel succes met haar nieuwe job!
07. januari 2020
Onlangs zijn wij aangesloten op Zorgdomein. Zorgdomein is een digitaal platform waarop zorgverleners zorg vragen, zorg aanbieden en op een snelle, veilige manier patiëntinformatie kunnen uitwisselen.
16. augustus 2019
In het weekend van 16, 17 en 18 augustus werd in onze wijk weer het Familiespektakel Blixembosch georganiseerd. Om dit mooie initiatief te ondersteunen hebben we dit jaar, tijdens de zeskamp op zaterdag, een spel geadopteerd. Ondanks het niet zo mooie weer, maar met de inzet van vele vrijwilligers was het een geslaagd evenement!
07. mei 2019
Wij feliciteren onze collega Tristan met het behalen van een bronzen medaille bij de Grand Prix schermen in Cali, Colombia.
29. maart 2019
Zoals de zorgverzekeraars van ons verwachten hebben we ook in 2018 een kwaliteitsonderzoek uitgezet onder onze patiënten. Met een 9,1 als Algemene beoordeling zijn wij wederom trots op het resultaat met het daarbij behorende certificaat. Veel dank aan alle patiënten die de tijd en moeite hebben genomen om mee te doen aan dit onderzoek!
27. februari 2019
Evenals vorig jaar bieden wij de mogelijkheid voor een behandeling tegen hooikoorts aan. Door het mooie weer in februari iets vroeger dan normaal, want zodra de lente in de lucht zit betekent dat weer veel rond dwarrelende pollen. Deze pollen zorgen bij 15 tot 20% van de Nederlanders voor hooikoortsklachten, zoals loopneuzen, niesbuien, jeuk en rode ogen. Deze klachten zijn hinderlijk en erg vervelend. Tegenwoordig is er echter een methode om deze klachten tegen te gaan, namelijk met Medical...
29. november 2018
De najaarscampagne van het KNGF is weer gestart. Hierin worden de beste zorgpolissen voor fysiotherapie voor 2019 bekend gemaakt. Kijk op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd.
01. september 2018
Vandaag 1 september 2018 is het alweer 1 jaar geleden dat Marije en René de praktijk hebben overgenomen. Het jaar is omgevlogen, maar er is dan ook veel gebeurd. Een nieuwe naam met daarbij een nieuw logo, een nieuwe huisstijl met nieuwe kleuren en een ander interieur. Ook is ons team het afgelopen jaar uitgebreid met Tristan als fysiotherapeut en Miranda als waarneemster voor fysio- en manuele therapie. Onveranderd is echter onze totale visie op uw klacht en de aandacht voor u als cliënt....
06. april 2018
In 2017 hebben wij onder onze patiënten een kwaliteitsonderzoek uitgezet. Deze week hebben we het certificaat met de uitkomst van deze enquête ontvangen. Wij zijn trots op dit resultaat en bedanken hierbij alle patiënten die de tijd en moeite hebben genomen om de enquête voor ons in te vullen!

Meer weergeven