12. januari 2023
Evenals vorige jaren bieden wij de mogelijkheid voor een behandeling tegen hooikoorts aan. Door de tot nu toe zachte winter dwarrelen er weer veel pollen in de lucht. Deze pollen zorgen bij 15 tot 20% van de Nederlanders voor hooikoortsklachten, zoals loopneuzen, niesbuien, jeuk en rode ogen. Deze klachten zijn hinderlijk en erg vervelend. Tegenwoordig is er echter een methode om deze klachten tegen te gaan, namelijk met Medical Tape. Dit is de gekleurde tape die we ook vaak bij topsporters...
01. december 2022
De praktijk is rondom de feestdagen op de normale openingstijden geopend. Op maandag 26 december, Tweede Kerstdag, zijn wij uiteraard de gehele dag gesloten. Team Vizio wenst u mooie en gezellige feestdagen en een goede fitte start in 2023!
20. september 2022
Vanaf 1 oktober verwelkomen wij een nieuwe collega in ons team, Erik Rooyakkers. Erik is een ervaren fysiotherapeut. Verdere informatie over Erik kunt u terugvinden op deze website onder het kopje "Team Vizio". Wij wensen Erik een goede start en veel succes op onze praktijk!
01. september 2022
Eind september nemen we tijdelijk afscheid van onze collega Tristan. Tristan is naast fysiotherapeut ook professioneel schermer en heeft onlangs van het NOC*NSF de A-status gekregen. Dit betekent dat hij zich voltijds als schermer gaat inzetten om o.a. in 2024 Nederland te vertegenwoordigen bij de Olympische Spelen. Daarom is hij genoodzaakt tijdelijk zijn werkzaamheden als fysiotherapeut op onze praktijk te stoppen en zal hij alleen tijdens vakanties van collega's af en toe invallen als...
20. juni 2022
Tristan Zilver op EK
Onze collega Tristan heeft afgelopen zondag, 19 juni, de zilveren medaille gewonnen bij de Europese Kampioenschappen in de Turkse badplaats Antalya. Een ongelofelijke knappe prestatie, waar wij, samen met hem, trots op zijn!
24. maart 2022
Kwaliteitsonderzoek 2021
Certificaat Qualiview 2021
03. januari 2022
Het LDF is een initiatief van de beroepsgroep van fysiotherapeuten, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). In de LDF worden behandelgegevens (data) verzameld. Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Uw fysiotherapeut kan via een LDF Dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hiervan leren. Wij werken met elektronische patiëntendossiers. In...
20. december 2021
Fysiotherapie praktijken vallen onder medische contactberoepen en mogen daarom tijdens deze nieuwe lockdown die is ingegaan op zondag 19 december jl. geopend blijven.
20. december 2021
Evenals in 2021 hebben we voor 2022 contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten en deze is toereikend, dan declareren wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.
23. april 2021
Op 1 mei a.s. verwelkomen we Miranda Sep in ons team. Miranda is algemeen fysiotherapeut en voor sommigen misschien een bekend gezicht, daar ze vroeger ten tijde van Fysiotherapie Ter Weel als waarnemer werkzaam was. Tevens heeft ze hier in het verleden praktijkruimte gehuurd voor osteopathie. Zij zal werkzaam zijn op dinsdag en vrijdag. Op donderdag alleen in de ochtend. Onder het kopje Team Vizio stelt zij zich verder aan u voor.

Meer weergeven