20. september 2022
Vanaf 1 oktober verwelkomen wij een nieuwe collega in ons team. Binnenkort stellen wij hem graag verder aan u voor!
01. september 2022
Eind september nemen we tijdelijk afscheid van onze collega Tristan. Tristan is naast fysiotherapeut ook professioneel schermer en heeft onlangs van het NOC*NSF de A-status gekregen. Dit betekent dat hij zich voltijds als schermer gaat inzetten om o.a. in 2024 Nederland te vertegenwoordigen bij de Olympische Spelen. Daarom is hij genoodzaakt tijdelijk zijn werkzaamheden als fysiotherapeut op onze praktijk te stoppen en zal hij alleen tijdens vakanties van collega's af en toe invallen als...
20. juni 2022
Tristan Zilver op EK
Onze collega Tristan heeft afgelopen zondag, 19 juni, de zilveren medaille gewonnen bij de Europese Kampioenschappen in de Turkse badplaats Antalya. Een ongelofelijke knappe prestatie, waar wij, samen met hem, trots op zijn!
24. maart 2022
Kwaliteitsonderzoek 2021
Certificaat Qualiview 2021
03. januari 2022
Het LDF is een initiatief van de beroepsgroep van fysiotherapeuten, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). In de LDF worden behandelgegevens (data) verzameld. Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Uw fysiotherapeut kan via een LDF Dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hiervan leren. Wij werken met elektronische patiëntendossiers. In...
20. december 2021
Fysiotherapie praktijken vallen onder medische contactberoepen en mogen daarom tijdens deze nieuwe lockdown die is ingegaan op zondag 19 december jl. geopend blijven.
20. december 2021
Evenals in 2021 hebben we voor 2022 contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten en deze is toereikend, dan declareren wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.
23. april 2021
Op 1 mei a.s. verwelkomen we Miranda Sep in ons team. Miranda is algemeen fysiotherapeut en voor sommigen misschien een bekend gezicht, daar ze vroeger ten tijde van Fysiotherapie Ter Weel als waarnemer werkzaam was. Tevens heeft ze hier in het verleden praktijkruimte gehuurd voor osteopathie. Zij zal werkzaam zijn op dinsdag en vrijdag. Op donderdag alleen in de ochtend. Onder het kopje Team Vizio stelt zij zich verder aan u voor.
14. december 2020
N.a.v. de zojuist gehouden toespraak door premier Rutte, kunnen wij u berichten dat fysiotherapiepraktijken niet gesloten zullen worden. Uw geplande afspraak zal dus gewoon doorgaan met de nog steeds geldende aangepaste huisregels.
16. augustus 2019
In het weekend van 16, 17 en 18 augustus werd in onze wijk weer het Familiespektakel Blixembosch georganiseerd. Om dit mooie initiatief te ondersteunen hebben we dit jaar, tijdens de zeskamp op zaterdag, een spel geadopteerd. Ondanks het niet zo mooie weer, maar met de inzet van vele vrijwilligers was het een geslaagd evenement!

Meer weergeven