'' VIZIO STAAT VOOR EEN TOTALE EN INDIVIDUELE AANPAK ''

VIZIO staat voor fysiotherapie met een visie. Wij streven ernaar om d.m.v. snelle en deskundige interventie uw lichamelijk functioneren te verbeteren. Met aandacht voor alle verschillende factoren van uw hulpvraag wordt u individueel begeleid.

 

Uitgangspunt van onze behandeling is een zo breed mogelijke aanpak van uw gezondheidsprobleem. Door een complete analyse op verschillende vlakken wordt recidivering (herhaling) van klachten verminderd en optimaal herstel nagestreefd. Wij begeleiden u met een zeer ervaren team van fysiotherapeuten, met elk hun eigen specialisaties. Daarnaast werken wij binnen uw behandeltraject nauw samen met andere disciplines, zoals podotherapie, cesartherapie en osteopathie. 

 

Uit tevredenheidsonderzoek onder cliënten en het lage behandelgemiddelde blijkt al jarenlang dat deze aanpak werkt en dat we niet alleen effectief zijn, maar ook gewaardeerd worden om onze persoonlijke en brede aanpak. Mede daardoor zijn we niet alleen een begrip geworden in Blixembosch, maar ook ver daarbuiten. 

 

Wilt u snel van uw klachten af, een brede aanpak en individuele behandeling door zeer ervaren therapeuten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.