Last van hooikoorts?

Evenals vorige jaren bieden wij de mogelijkheid voor een behandeling tegen hooikoorts aan. Door de tot nu toe zachte winter dwarrelen er weer veel pollen in de lucht. Deze pollen zorgen bij 15 tot 20% van de Nederlanders voor hooikoortsklachten, zoals loopneuzen, niesbuien, jeuk en rode ogen. Deze klachten zijn hinderlijk en erg vervelend.

 

Tegenwoordig is er echter een methode om deze klachten tegen te gaan, namelijk met Medical Tape. Dit is de gekleurde tape die we ook vaak bij topsporters zien. Deze tape is gemaakt van dicht op elkaar geweven elastische katoen. Door het aanbrengen van de tape wordt via het zenuwstelsel het longgebied en de hulpademhalingsspieren beïnvloed. De tape bevat geen medicinale toevoegingen.

 

De tape kan zowel voor als tijdens de periode van hooikoortsklachten worden aangebracht. Door eventueel na een week nogmaals een tweede tape aan te brengen, kunnen de klachten nog verder afnemen. Afhankelijk van het resultaat na deze twee behandelingen kan men besluiten nog een derde keer de tape aan te brengen.

Geadviseerd wordt om de tape minimaal 5 dagen te laten zitten en eventueel na een week de volgende tape aan te brengen.

 

Uit recente studies is gebleken, dat bij 84% van de hooikoortspatiënten een flinke verlichting waarneembaar is. Wij bieden een behandeling tegen hooikoorts aan voor € 20,00 per behandeling incl. tape. Tijdens de behandeling van 15 minuten brengen we direct de tape aan. De kosten kunnen niet bij uw zorgverzekering gedeclareerd worden en kunt u direct middels een pinbetaling voldoen.

 

Heeft u nog vragen of mocht u meer informatie willen, dan kan dat. Stuur een email naar info@fysiotherapie-vizio.nl en wij nemen contact met u op. Mocht u direct een afspraak willen maken, vul dan het contactformulier op deze website in.