1 jaar Vizio

Vandaag 1 september 2018 is het alweer 1 jaar geleden dat Marije en René de praktijk hebben overgenomen. Het jaar is omgevlogen, maar er is dan ook veel gebeurd. Een nieuwe naam met daarbij een nieuw logo, een nieuwe huisstijl met nieuwe kleuren en een ander interieur. Ook is ons team het afgelopen jaar uitgebreid met Tristan als fysiotherapeut en Miranda als waarneemster voor fysio- en manuele therapie.

 

Onveranderd is echter onze totale visie op uw klacht en de aandacht voor u als cliënt. Iets wat bij ons hoog in het vaandel blijft staan en wat we de komende jaren zullen blijven uitbreiden en verbeteren. Vooral de samenwerking met andere collega's en disciplines zullen we intensiveren, om u nog sneller en beter van uw klacht af te helpen.

 

Wij willen bij deze iedereen bedanken die ons na de overname trouw is gebleven, maar ook de vele nieuwe cliënten die het afgelopen jaar vertrouwen hebben getoond in onze kwaliteit en manier van werken. Wij hopen dat u in de toekomst ook weer voor ons kiest. 

 

Team Vizio,

Masters in beweging